El Bisbat de Vic ofereix visites guiades a la Catedral per narrar la magnífica història de dos personatges: Torras i Bages i Josep Maria Sert

Després de l’èxit de participació de les visites que van organitzar-se el 2016 en motiu de l’efemèride del bisbe Veyan, des del Bisbat de Vic tornem a oferir la possibilitat de visitar la Catedral des d’una nova perspectiva. Aquesta vegada ho fem de la mà de dos personatges de gran rellevància: el Bisbe Torras i Bages i l’artista internacional Josep Maria Sert. 

La visita partirà del context general de Catalunya històric i cultural per poder situar al prelat de Vic. Un cop tinguem el marc històric descobrirem la figura de Torras i Bages a partir de les seves cartes amb els seus amics, que seran persones reconegudes de l’època i així anirem trenant la història del bisbe i del seu paper a la catedral de Vic com a promotor de la decoració portada a terme per Josep Maria Sert. S’aprofitarà l’exposició temporal per apropar-nos més a la figura del bisbe.

És així doncs com durant els mesos de gener a abril 2017 oferim la possibilitat d’una visita guiada a la Catedral per tal d’endinsar-nos en la figura de Torras i Bages i JM Sert. Visitarem amb guies especialitzats i que han realitzat un acurat estudi de la biografia i obra d’aquest prelat.

 

Dates de visita, dissabtes de 10.30 a 12h:

Dissabte 14 de gener de 2017

Dissabte 11 de febrer de 2017

Dissabte 11 de març de 2017

Dissabte 8 d’abril de 2017

Les persones interessades en participar en aquesta visita, poden inscriure’s a les sessions a través del telèfon 93 883 26 55 o enviant un correu a coordinacióAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

El preu de la visita és de 3 euros que es pagarà el mateix dia de la visita. Durada aproximada 1 hora i mitja.